Ontmasker Miss Whistledown in deze online escape room

De koningin heeft de hulp van de medewerkers hard nodig! Het seizoen in Londen staat op het punt te beginnen en er is een mysterieuze schrijver die zichzelf “Miss Whistledown” noemt.

Deze schrijver verspreidt allerlei roddels en
schandalenover de ton. Lukt het jullie
medewerkers om deze schrijver te
ontmaskeren?

 

Ontmasker Miss Whistledown in deze online escape room

De koningin heeft de hulp van de medewerkers hard nodig! Het seizoen in Londen staat op het punt te beginnen en er is een mysterieuze schrijver die zichzelf “Miss Whistledown” noemt. Deze schrijver verspreidt allerlei roddels en schandalenover de ton. Lukt het jullie medewerkers om deze schrijver te ontmaskeren?

 

120 min teambuilding online

2 tot 4 medewerkers per team

Echt samenwerken online

Hoe werkt het?

L

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor jouw online teambuilding of bedrijfsuitje.

L

Prik een datum en tijd en nodig de collega's uit

L

Maak een teamindeling

Alle collega’s zullen in teams van maximaal 4 personen worden ingedeeld. Dit is het ideale aantal voor online teambuilding

L

Start het spel!

Onze online escape rooms zijn bekend van

Kies hier je online teambuilding pakket

Deze bedrijven gingen je voor

Veelgestelde vragen

Hoe werkt online teambuilding?

Online teambuilding werkt bijna hetzelfde als de teambuilding zoals we die voor corona kennen. Je prikt een datum, stuurt de uitnodigingen, je maakt teams en in plaats van dat mensen op een fysieke plek bijeenkomen laat je ze afspreken online met een videoverbinding.

In de videoverbinding worden teams van maximaal 4 personen gecreeërd. Zij werken samen om de online escape room op te lossen. Elke speler loopt individueel het spel door en ze gebruiken de videoverbinding om te overleggen en samen te werken.

Kan ik mijn eigen online videodienst gebruiken

Ja, dat kan zeker. Bij het DIY pakket regel je de hele videoverbinding zelf en is er niemand vanuit ons aanwezig bij de online teambuilding escape room.

Bij de andere twee opties is vanuit ons iemand aanwezig in jullie eigen videodienst of we nemen dit helemaal uithanden en dan zal er gebruik worden gemaakt van Zoom of Microsoft Teams

Wat heb je nodig bij de online escape room?
  • Computer of laptop
  • Goede internetverbinding
  • Pen en papier
  • Een goed humeur
Hoeveel mensen kunnen tegelijkertijd spelen?

Er kunnen 1500 mensen tegelijk deelnemen aan de online escape room. De spelers zijn wel opgedeeld in groepen van 4 personen.

Wil jij ook een online bedrijfsuitje of teambuilding?